Digicoach particulier

Vindt u het lastig om te werken met de laptop, PC, tablet, Ipad Iphone of smartphone? Bent u niet opgegroeid met computer en is uitleg van uw partner of kind vaak te snel?

Dan is het tijd voor de digicoach!

Het gebruik van de computer is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Bankieren, een verhuizing of nieuw bankrekeningnummer doorgeven aan bedrijven, boodschappen doen, een digitaal dringend bezoek brengen aan de huisarts. Alles gaat tegenwoordig digitaal, zeker in Coronatijd. Dit is vervelend als u het gebruik van de computer niet helemaal beheerst.

Mijn naam is Aukje Mesken en ik heb bijna 20 jaar ervaring in het geven van computercursussen aan particulieren. Tevens ben ik digicoach binnen verschillende zorgorganisaties om het gebruik van de computer ook voor zorgmedewerkers te vergemakkelijken. Ik geef les in het gebruik van laptops, computers, smartphones, Ipads, Iphones, tablets en verschillende softwareprogramma’s. Tevens geef ik advies over het aanschaffen van deze apparatuur.

De lessen die ik geef zijn individueel. Samen gaan we aan de slag met uw apparatuur. Dan kunt u gemakkelijk zelf aan de slag met hetgeen u bij mij leert. Van alle trainingen zijn uitgebreide, heldere trainingen beschikbaar waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe u iets doet op uw apparaat.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een training bij mij te volgen. Neem contact op voor een passend plan om uw digitale vaardigheden te ontwikkelen!

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-40745669. Ik help u graag!